Style:    Language:

Author Topic: Graphics issue  (Read 1148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Destroyer

  • Warrior
  • **
  • Posts: 90
Graphics issue
« on: February 26, 2010, 12:20:56 AM »
Hey guys, this one doesn't actually involve civ but I couldn't ask anyone else for help.  I bought Napoleon total war today, but for some reason it won't let me put the graphics on high (even though my computer blows away the requirements) And it makes the game look like shit.  Does anyone know why?
For all the "average" players who wont stand up to the "elite"- I will.

Offline [KWT]Geno-Warlord

  • Warrior
  • **
  • Posts: 117
  • - KWT -
Re: Graphics issue
« Reply #1 on: February 26, 2010, 12:24:02 AM »
What do you mean? Will not let you.. Do you mean it crushes?

Offline Destroyer

  • Warrior
  • **
  • Posts: 90
Re: Graphics issue
« Reply #2 on: February 26, 2010, 12:38:57 AM »
No, I mean it literally is not an option, the buttons that say "high" and "very high" aren't even click-able.
For all the "average" players who wont stand up to the "elite"- I will.

Offline CptMarrvelous

  • Civ4 - TD
  • Knight
  • ****
  • Posts: 967
Re: Graphics issue
« Reply #3 on: February 26, 2010, 12:40:44 AM »
I saw the reviews for this game, looks pretty good!

Anyway,...

http://help.sega.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=742&nav=0,6,346
This message was brought to you by C4P: Whittling away your freedoms one at a time
Lestat: Ignorance is the night of the mind, but a night without moon and star.

Offline Destroyer

  • Warrior
  • **
  • Posts: 90
Re: Graphics issue
« Reply #4 on: February 26, 2010, 12:45:35 AM »
Thanks marr, I tried it but when I get to intel, it just shows me the infinite loading bar and doesn't update anything, THIS SUCKS.
For all the "average" players who wont stand up to the "elite"- I will.

Offline Zhenon

  • Clan Killer
  • Civ4 - Admin
  • Great Engineer
  • ****
  • Posts: 2876
  • Gender: Male
Re: Graphics issue
« Reply #5 on: February 26, 2010, 04:24:44 AM »
Try adjusting your screen resolution.  Sometimes graphics aren't possible in certain screen sizes.
[PPP]jobe_c4f: you want my mod zhenon? that's rather pathetic, what you're doing O_o
[PPP]jobe_c4f: i feel just sad for humaniy seing it

"ok see you in civ5 bitches, you'll know me because I'm the guy who doesn't need to change his name."
-- 1p0r1g1n41g

 

anything

League