Style:    Language:

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
CivPlayers Global Discussion / nike air max 97
« Last post by NellyDoyle on January 12, 2018, 02:01:35 AM »
ÿþDamer, hvad du ser ovenfor er kendt som Nike W SPRDN. nike air max 97 Nike W SPRDN er en kvinders version af mændene Nike Zoom Spiridon. Denne helt nye model er indstillet til at frigive denne forårssæson. Lad os se nærmere på skoen. Denne farvevej fra Nike W SPRDN kommer i en ren Wolf Grey-øvre med bemærkelsesværdige funktioner som 3M reflekterende Swoosh på siderne, de to mindre Nike Swoosh hits på tå og tunge og af Selvfølgelig er ultraløllen placeret nedenfor for at give dig en lettere og mere behagelig ride. For det meste ser skoen meget ud til mændens version, og at den her version er en klassiker, jeg ser det som en god ting. Hvad synes du damer? Vil du samle et par i forårssæsonen?

Mens det for nylig blev udgivet i et vachettabrunt accenterede par, glæder Nike Air Max BW det nye år med en anden alsidig iteration. Tilskud til en uberørt profil nike free 5.0 generelt består sneaker s-sammensætningen af åndbar mesh med premium læder overlejringer, mens fokuspunktet er rettet mod Swooshes på dens sidepaneler og ydersål, da det bærer en særpræg kunstagtig sort / hvid grafik til at udtale dets slanke design. Rent og stilfuldt, du kan købe dette par hos udvalgte Nike-forhandlere nike presto i udlandet først. En stateside udgivelse er nært forestående.

Nike Air Max 90 behandles i det livlige lyserøde glasurtema for at lukke ud 2016 og byde velkommen til det nye år. Fornyet med mere livsstilsk appeal, danner sneakeren en præmiebygning med glat tumblet læder fremtrædende på tåboksen, kraveafsnittet, tungen og swooshes, mens resten af sin øvre bærer en krokhudlignende konstruktion til eksotisk flair. Alt modregnes i en skarp hvid mellemsål enhed. Modellen er også klæbet oven på en alsidigt gummi ydersål for at afrunde sin æstetisk tiltalende farveskema. Du kan købe dette eksklusive par til udvalgte Nike-forhandlere verden over nu.

Nike nike free run HyperLive er blevet opdateret til det nye år med introduktionen af denne Nike Zoom Live 2017. På baggrund af en slankere æstetik er den budgetvenlige basketball sneaker defineret af en let åndbar tekstil øvre og midterstropsrem til hurtig kontrol i spillet, udover sikret nedlukning. Nike Zoom Air giver lydhør beskyttelse og sidevægttræthed, der giver et godt greb på siderne af silhuetten. Udvalgt i tre af dets indledende farveveje sort, cool grå og hvid kan du købe dit yndlingspar hos udvalgte Nike-forhandlere, samt gennem sin officielle online-butik nu for $ 100 hver.

Nike har muligvis netop utilsigtet skabt en af de bedste farveveje i Nike SB Blazer Mid for Dub Nation. Denne SB Blazer, som vi ser ovenfor, kommer dækket af en kombination af Tour Yellow gennem størstedelen af den øvre med hits af kongeblå på Swoosh , hælfane, snørebånd, tunge mærke og den indre liner. En vulkaniseret gummimidsåse i hvid fuldender Warriors-temaet på denne klassiske silhuet fra Nike SB.Grib dit par på udvalgte Nike SB-konti senere i måneden. Lad os hvad synes du? Er du fan af den første farvelægning i din helt egen Nike Roshe Two Leather?

Odell Beckham Jr. lukkede den regulære sæson i går ved at nike air max 90 bære en af sine mest farverige brugerdefinerede klipper endnu. Ved pregame warmups blev den eksplosive brede modtager spottet i en grafisk klap, der tager direkte inspiration fra Kanye Wests tredje studiealbum, Graduation. Skoen har lignende illustrationer, der ses på albumets coverkunst. Kickasso, der har skabt alle OBJ s cleats i år, udstillede også en rød oktober-inspireret brugerdefineret klat, som han også designet til Beckham at bære, at det var hans yndlings sneaker. Beckham bar t mod Røde oktober-paret i går, men med Giganter der gør playoffs der er en god mulighed, at han skal trække dem ud da.
2
CivPlayers Global Discussion / canada goose jacket
« Last post by NellyDoyle on January 12, 2018, 01:55:16 AM »
Seksuelle overgreb canada goose jacket begår ofte løgnedetektortest, fordi deres moralske og etiske værdier ikke afspejler de standarder, som testen bygger på. De føler ingen indre konflikt med det, de har gjort, derfor lyver de ikke i deres trossystem, når de siger: "Aldrig nogensinde. Jeg kunne aldrig skade et barn eller nogen. Det er ikke i mit hjerte. Det er ikke, jeg er. " De fleste gerningsmænd går i stor længde for at præsentere sig som eksemplariske mennesker; læreren, som ofte forbliver efter skole for at hjælpe et barn med akademiske vanskeligheder eller gymnastiklærer / træner, der er særlig interesseret i en spirende atlet. Jeg foreslår ikke, at alle, der gør disse ting, er en seksuelt misbrug gerningsmand.

Vi skal se ud over blodbindingen og inkludere den følelsesmæssige binding mellem offeret og hans eller hendes gerningsmand. Den nye definition afhænger mindre af blodbindingen mellem offeret og gerningsmanden og mere på barnets oplevelse. Incest er både seksuelt misbrug og magtmisbrug. Det er vold, der ikke kræver kræfter. En anden bruger ofret, behandler dem på en måde, som de ikke ønsker eller på en canada goose dk måde, der ikke er hensigtsmæssig af en person, med hvem et andet forhold er påkrævet. Det er misbrug, fordi det ikke tager hensyn til barnets behov eller ønsker; Det opfylder snarere den anden persons behov på barnets bekostning. Hvis oplevelsen har seksuel betydning for en anden person, i stedet for et plejeformål for t

Den grundlæggende ting om bikerjakke er, at canada goose jakke dame den ser klassisk ud, og du kan bære den på formelt eller afslappet slid og stadig opretholde bikerlooks. Der er mange stil og farve indstilling til rådighed i disse dage til chooseform. Det er perfekt slid for dem, der elsker at ride og krævede rigelig beskyttelse uden at ride fra alle de naturlige ulykker såvel som dødsulykker. Jakken er tilgængelig i rustning eller uden rustbeskyttelse; hovedsagelig cowhide læder bruges til at lave denne jakke. Den ene wholike ekstra beskyttelse går til rustning en, hvor som en, der elsker at ride indstille med rigelig beskyttelse, går til den normale. en med mindre rustning kan fortryde nogen hvor du går hvor som den med rustning kun kan bæres under theride canada goose danmark Luscious Leather Biker Jacket100% CowhideLeather

lige fit asymmetrisk zipclosurezipper lommer spænde fane detailat sidesAbout NASCAR jakkerNASCAR er, at National Association of Stock Car Auto Racing er berømt i verden, der har deres produkter og artikler relateret til sporten. De er også berømte i verden til fremstilling af belægninger, der er kendt som Nascar Jackets. Disse jakker er også kendt som racing jakker, der bruges af folket i løbet af løbet. Hovedegenskaber Om NASCAR jakker Hovedformålet med Nascar jakker er at tilfredsstille folk med deres bedste materiale sammen med flere grafik og farver, der vil tiltrække kunder alle mod det og de foretrækker at bruge denne jakke under løbet.

Så vi kan sige, at Nascar Jackets er berømt i verden af Motorsport, der for det meste foretrækkes af alle på grund af dets mærker og unikke funktioner, som vil gøre din forskellig fra hinanden. Du kan nemt vælge den vidunderlige samling af elegant og stilfuldt jakke efter eget valg, og du vil se meget dashing og intelligent som i sammenligning med andre stilfulde modetøj. Læder er tilsyneladende et stilklæde og hjælper med at bære en attraktiv stil, der gør hovederne til du bevæger dig langs. Derfor har de fleste læder fans opmærksomhed på nyeste udgivelser fra modebranchen. Disse seneste udgivelser bringer mange fashionable dragt, der spænder modeentusiaster og forbedrer deres udseende, når de donned.

Men hvis du vil have noget andet end høsttemaet, er det klogt at bestemme dit krav. Hvis du leder efter jakker til at blive donned, mens du kører, så kan specialiseret biker læderjakke tjene canada goose trillium parka det formål, der efterfølges af andre muligheder i enhver almindelig læderjakke. Hvis du vil købe noget, der ligner cow boy style jacket, så kan det gøre det nemt for dig at få din aftale med specialiseret samling af cow boy jakker. Kernen i at donere til en stilfuld læderjakke til efterår er ved at uddanne dig selv med stilarter og mønstre af de seneste udgivelser og bestemme, at du ser attraktiv ud i tøjet. Med de aftagelige brudekjoler tillader det også overbærenhed i tendensen til at ændre dit kostume mellem ægteskab og receptionen uden at skulle betale en anden kostume.
3
CivPlayers Global Discussion / michael kors crossbody
« Last post by NellyDoyle on January 12, 2018, 01:46:07 AM »
ÿþConverteer het, converteer het, trek de riem michael kors crossbody langer en u bent in de go-modus. Je kunt het gemakkelijk omzetten, de riemen op de gewenste lengte trekken - wat je ook kiest! Tote bags zijn geweldige promotionele weggeefacties. Ze zijn duurzaam, nuttig en goedkoop. Ze zijn echter een beetje duurder dan andere promo-items. Dit leidt ertoe dat sommige de mogelijkheden van promotortassen over het hoofd zien terwijl ze op zoek gaan naar goedkopere producten om weg te geven. Als je ook al hebt gedacht om boodschappentassen weg te geven maar je promotiebudget verder wilt strekken, dan is dit artikel iets voor jou. Voordat je aan geld denkt, bedenk dan wat je wilt bereiken met je promo-items. Overweeg de producten die het best aan uw behoeften voldoen.

Dus, als uw bestelling een beetje te duur is, kijk dan welke wijzigingen u kunt aanbrengen in het ontwerp van uw tassen tegen lagere kosten. U kunt veel geld besparen als u tassen koopt die al op voorraad zijn. Misschien wil je zelfs kijken of je een deal kunt krijgen over de tassen van vorig seizoen die nog niet zijn verkocht. Winkeliers houden er niet van om de voorraad onbeperkt vast te houden. Ze zullen michael kors handbags je vaak een deal bezorgen in ruil voor het krijgen van ongewenste koopwaar uit hun handen. In bulk kopen is altijd de goedkoopste manier om te gaan, maar wat als je niet zoveel tassen nodig hebt? Waarom niet zien of een ander bedrijf een bestelling bij u wil indienen? U kunt de kosten verdelen en toch de bulkkorting ontvangen. Groothandel draagtas is seizoensgebonden.

Velen van hen kopen michael kors zwart koerierzakken om een pakket naar bedrijven en andere landen te verzenden. Deze tassen spelen een vitale rol die helpt om voldoende dingen op te houden. Koerierzakkenfabrikant in India wordt geleverd op basis van de vereiste datum voor klanten. Ze ontwierpen tassen om producten te beschermen en licht in toegang. Voor het maken van deze tassen gebruiken fabrikanten verschillende chemicaliën om het zo goed mogelijk te maken. Kenmerken van koerierstassen: Enkele belangrijke kenmerken van het kopen van deze tassen, Het bevat weersbestendig U kunt het milieuvriendelijk en ook recyclebaar gebruiken. Maak uw documenten lichter Gewicht om te gebruiken dan papier (betekent minder verzendkosten) Mensen schrijven met permanente stift of bal punt pen Belang van het kiezen van koerierzakken: Kopers vinden de beste oplossing voor verpakkingen en zijn aanzienlijk voor investeringen.

Deze verpakking is bijenkorf michael kors het beste qua maat, sterkte en drukproces. Ze bieden ook een snelle levering voor alle producten van deze tassen zonder enig risico. Kostenbesparend: ze hebben in het algemeen vervaardigd van polyethyleen, een materiaal dat een permanente strip geeft voor het bewaren van documenten. Je kunt het tegen een redelijke prijs kopen met een efficiënte dikte. Alle artikelen zijn vervaardigd met de juiste dikte en beschikbaar in alle maten. U kunt kiezen welke maat u wilt inpakken. De eenvoud van deze fantastische promotionele producten zorgt ervoor dat u ze kunt gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Geef ze weg aan uw speciale klanten of deel ze te midden van uw werknemers en u zult zeker veel waardering op uw pad hebben.

Mensen kennen het belang van tassen omdat ze worden beschouwd als stijlverklaringen. Met een overvloedige verspreiding van tassen in alle markten, is de taak alleen maar moeilijker geworden. De tas moet de sfeer van de gelegenheid weerspiegelen en moet ook de kleding en de algemene kleding van een persoon aanvullen. De tas is ook een weerspiegeling van je status. Het is dus belangrijk om de juiste soort tassen te kiezen die trendy zijn en ook van goede kwaliteit. Louis Vuitton behoeft geen introductie als het gaat om tassen. Het is een van de toonaangevende fabrikanten van tassen. Deze tassen staan bekend om hun tijdloze stijl. Als je denkt dat deze tassen erg duur kunnen zijn, dan sta je voor een verrassing. Louis Vuitton biedt ook goedkope tassen met een goede kwaliteit en ontwerpen.

Eenvoud is een pre, maar een stijlvolle tas is ook een goed ding om te hebben. Mannen worden vaak gezien met rugzakken en als je ver buiten de universiteit bent, kun je beter de rugzak afleggen. De tassen van mannen zijn altijd eenvoudige michael kors nl dingen geweest die mannen helpen de dingen te dragen die hij nodig heeft, het is geen gedoe, geweldig en nuttig. Je moet ook onthouden dat er meer mannen zijn die zich bewust zijn geworden van hun uiterlijk en die nu op zoek zijn naar een betere tas om mee te nemen. Het zal geen kwaad om een slim uitziende tas te hebben die je outfit complimenteert, want het zal je helpen wordt nog aantrekkelijker en het goede is dat het niet overdreven hoeft te zijn. Herentassen hebben altijd die stijl gehad, ondanks dat ze bescheiden en eenvoudig zijn.
4
CivPlayers Global Discussion / white converse womens
« Last post by JulieHouse on January 05, 2018, 07:04:04 AM »
As suggested, the silhouette has been converse womens revamped with more functionality through technical utility of water-repellent materials. Further supplemented with Nike Lunarlon cushioning for superb comfort, a signature reflective star gives increased visibility for the winter months. In addition, an alternative closure buckle system rounds out the utilitarian aesthetic.Exhibiting modern technical street and outerwear fashion, you can purchase one in either black/white or olive/brown at select Converse retailers and online starting Friday, November 18th.

The iconic Converse Chuck Taylor All Star is elevated with more lifestyle appeal through this Gemma iteration for Fall/Winter 2016. Reimagined in luxe textured leather across its upper for a more premium build, the sequoia brown finish is complemented with metallic gold eyelets, in addition to crisp white laces and full-length rubber sole unit. Other notable details include the signature circular branded patch gracing across its heels, alongside more branding on the insoles. Priced at $100, you can purchase this women s pair at select Nike and Converse retailers, as well as online starting today.

The Converse Chuck Taylor All Star is mens converse one of the most popular sneakers of all time. It may not be a modern one when it comes to tech, but there s now doubt that it s definitely a classic. I m willing to be that anywhere you go, you re going to find at least one person wearing a pair of Chucks. With that being black leather converse said, here s a sneak peak of what the model has to offer this Winter season.What you see above are six different options coming in the low and high variations all rocking different color schemes and done with an array of different materials. Some options include White and Royal Blue wool versions on the high top. Low tops done in Black and Maroon suede and even a pair that comes with embossed leather coming in your choice of Red or White.

The Converse Chuck Taylor All Star Hi 1970 comes constructed out of the aforementioned White tumbled leather upper which can be noted on the lateral side of the shoe. The same leather build is also utilized converse trainers on the tongue. Adding another premium feature on the shoe is then tonal suede placed on the medial side of the left and right shoe. Additional features include the metal aglets, the Converse branding on the medial side, the customary rubber toe cap, the high rubber foxing and the matching rubber midsole. Out now, pick up your very own pair for $95.

Converse just dropped another version of the Converse Chuck Taylor All Star 2. Dubbed the Converse Chuck Taylor All Star 2 Moon High Top, let s take a closer look at this shoe which happens to have some pretty sweet glow in the dark outsole.This lunar-themed version of the Chuck Taylor 2 comes with a digital moon print on the canvas-like upper. In addition to the additional print, it also comes with a clear kurim overlay that gives the shoe some added durability and protection. Notable features on the shoe include the micro mesh lining, the gum rubber outsole and of course, the Nike Lunarloe cushioning. Last but not least, take a quick look under the shoe and you will find glow in the dark outsole. Out now, pick up your very own pair for $115.

Our recent feature, Report: The Converse Chuck Taylor 2 Is A Failure At Retail basically explained why many people feel the Converse Chuck Taylor All Star 2 is considered a failure when it came to the business aspect of the shoe. One of the major reasons as to why the shoe did not white converse womens do well as Converse would have hoped for was due to the price point of the shoe. Chucks have always been viewed as an affordable sneaker to pick up whenever you didn t want to put a dent in your pocket, but the Chuck 2 required you to pay a little more than what people are used, but what they failed to realize is the extra money is definitely worth is since the Chuck 2 is much much better than the OG version. With all that being said, Converse is not going to give up on the model just yet.
5
CivPlayers Global Discussion / fenty puma creepers
« Last post by JulieHouse on January 05, 2018, 07:02:31 AM »
Nope it s not puma creeper St. Patricks Day and it is definitely not Spring again. This injection of Green glory is the work of Puma simply wanting to give us something to help brighten our chilly autumn day and here is a closer look at all three silhouettes involved.The Puma Blaze of Glory, Puma Trinomic XT2 and Puma R698 are all included and each one boasts a build that is crafted of Green suede and mesh with White trim. We are glossing over just how thorough this collection of kicks is but the gallery above says it all and each silhouette retains its own personality while still blending into the bunch. Puma s Green Box Pack is available now at select retailers including Feature LV.

With all the collaborations we ve seen, it was about time that we saw something from Puma. Partnering up with Tokyo sneaker shop Kicks Lab, the duo hits up the Puma First Round Lo in two different styles. Paying homage to the Nishihn district in Kyoto, the Kicks Lab x Puma First Round Lo  Nishijin shows off clean, Black suede bases that work a floral print along the Puma branding.It could rihanna fenty puma be assumed that the floral prints used give a slight nod to the detailed, traditional kimonos that come out of Nishihn. The print pops up in either a Black/White color scheme or in brown hues, which nicely contrasts the dark upper. If you re interested in grabbing the Kicks Lab x Puma First Round Lo  Nishijin they re currently available at select Puma rihanna puma shoes retailers.

Puma takes a trip to Italy for this release of the Puma Trinomic XS500 MiItaly. The XS500 will be apart of the MIItaly collection dropping this year. The model is decked out in the best quality material based out of Italy, Molto Bello!The upper is composed of garment leather and pony hair dipped in red. The eyelets and back heel is treated with black leather and some tan is hinted on the inner lining. The midsole is speckled, the laces are waxed, and lastly the trinomial cushioning for luxurious comfort. All in all, Puma beautifully designed this color way to fit the XS500. If you are feeling these, they are available now at select retailers like ADDICT.

The last time the Puma Basket stopped by the House of Hackney it was puma by rihanna creeper a Pink suede affair and this time things get a little darker. This colorway of the silhouette goes Black with a colorful floral print swirling around it s suede upper while a clean White outsole lays beneath. Golden accents fall in place as well while a House of Hackney tongue tag flies high above it all to complete this elegant new look.This classy new look is currently available at select Puma retailers including SNS who currently has a crop of them going for $139 a pop. You should snag a pair before it gets too late and you can t find em at all.

The Puma Disc Blaze Lite Rugged  Black Camo Will Change The Way You Look At Puma Sep 9, 2014 The Puma Disc Blaze has recently grabbed the attention of many sneakerheads this year. After seeing some dope popular collabs, Puma has tried to create their own rendition of the sneaker with the same amount of hype and success. By releasing the Puma Disc Blaze Lite Rugged  Black Camo, they just may succeed.The Puma Disc Lite Rugged  Black Camo is a simple look, but packs a very heavy punch. The sneaker is made of a predominantly black ballistic upper with a matte black lacing cage just beneath the layer. Hit with flavor accents of black camo and jester red, this sneaker is nothing but dope. All on top of a white midsole, you don t want to over look this Puma. Available at select retailers, you can get yours today!

UK retailer Size? is back again to collaborate with Puma for Part 2 of their Wilderness Pack. Part 1 of the pack saw the R698 and XS850 utilizing darker tones while Part 2 is quite the fenty puma creepers opposite. This time the two brands have decided to work with the Disc Blaze and Blaze of Glory and give them bright shades of green that make the nature motif quite apparent. The Disc Blaze sports a predominantly white upper with green and brown accents as well as a brown speckled midsole. The green based Blaze of Glory has a gradient pattern on the heel clip along with a strip of gold on the midsole and rainbow speckling.Both sneakers from the Size? x Puma Wilderness Pack 2 will be available at stateside retailers like Sneaker Politics this Saturday, September 6th.
6
CivPlayers Global Discussion / nike air max 1 ultra moire
« Last post by JulieHouse on January 05, 2018, 07:01:24 AM »
ÿþNike SB s Shoe Box collection continues. For this upcoming nike air huarache womens release, all the attention is placed on the Black box era. The Nike SB Dunk High Black Box was created to pay homages to those Nike SB years. Here are the shoe s official images.The Nike SB Dunk High Black Box pays tribute to the the black box era in which the box was used throughout the mid 2000s. The Dunk High comes in a Black upper accented by the White and Purple Haze placed on the laces, piping and tongue. The shoe itself is made out of a suede and leather upper accompanied by the reflective hits placed throughout. Lastly, an icy translucent outsole completed the main traits of the shoe. Retailing for $130, you ll be able to scoop up a pair of your own on December 26th.

In addition to the recently featured desert ochre pair, the Nike Air Footscape Woven NM is treated in another vibrant finish of smokey blue to cap off its lineup for 2016.Defined by its deconstructed nike air jordan uk upper that exudes lifestyle appeal, smooth suede dominates the majority of its profile, which is draped in the respective tone. The distinctive woven textile overlay encompassing the silhouette s entirety is rendered in a lighter hue for a more dynamic look, while a crisp white natural motion sole unit with black accents on the heel round out nike air max 1 flyknit its overall build.Priced at $180, you can purchase this pair at select Nike retailers overseas now, while a stateside release is imminent.

Nike s shoebox series continues with the Nike SB Dunk High Black Box, as it ll follow up on the previous Silver Box release from October. As suggested, the sneaker s aesthetic theme takes cues from the very same tone as its packaging from 2006 to 2007. Draped in black with 3M piping throughout, the classic silhouette is comprised of faux ostrich leather and smooth suede. The defining purple theme is prominent for the laces, while a respective box logo is embossed on the heels. Finally, an icy translucent outsole caps off the sleek nike air max 1 ultra flyknit design profile. Retailing for $130, select Nike retailers overseas have this pair listed for availability tomorrow, December 20th, although, availability at more retailers is scheduled on December 26th.

A Blue Glow-colored pair will join alongside this University Red edition of the Nike Flyknit Racer for its lineup next year.Flaunting an eye-catching, yet understated color scheme university red and bright mango are intertwined with black accents across its intricate knitted upper to define its respective profile. Tonal black detailing is further applied on the tongue, inner lining and swooshes, while a 3M reflective pull tab is placed on the heel. Finally, a black and white sole unit caps off the sleek composition. Nike Europe retailers have this pair launching on January 27th, although, a stateside release has not been confirmed yet.Stay tuned to KicksOnFire for more updates.

Antonion Brown isn t expected to wear his custom Christmas Is Boomin custom cleats until next week, but fellow wide receiver Victor Cruz of the New York Giants is in the Christmas spirit right now.Cruz enlisted the help of sneaker customizer Mache to create the Merry Cruzmas cleats that you see above. The custom cleats features Giants colors of red and blue on the upper with a drawing of Santa Claus on the ankle. Other details include Merry Cruzmas written on the medial toe and Swooshes that have been converted into candy canes and gift tags.Is this the best Christmas cleat that we ll see this year? I m nike air max 1 ultra moire sure we ll see plenty more next week.

Alright sneakerheads, looks like we ve got another marquee release for you all to add to your release calendars. Come March 8th, sneakerheads will see the Hornets Nike LeBron XI arrive at retailers nationwide. Aside from sporting the all too familiar AAU team-inspired look, these joints not only feature a barrage of honeycombs but a slight touch of reflective silver throughout its build as well. Continue reading after the jump to check out the fresh new gallery of images and be sure to drop us a line in the comments section below.
7
C3P - Tournaments / Re: New Tournament
« Last post by Nathiri on December 08, 2017, 09:13:12 PM »
Most MP players are now on the steam group or play on hamachi on ruciv.
8
Global News / CivPlayers Civ6 PodCast #12 Civ6 Rise and Fall is now available!
« Last post by CanuckSoldier on December 02, 2017, 02:13:59 PM »
This past Friday, Dec 1st at 9 PM EST was the 12th CivPlayers League Podcast. Here’s what we talked about in the past week!

Co-Hosts Sarnith and KingLewie, and guest Co-Host Harambe, BladeSe7en and Roven, bring you this weeks topics.

• The Expansion has been announced! Will it fix problems, or just create more? Tell us what you expect!

• The CPL Challenger Series is upon us! 8 Players have signed up to duke it out on balanced maps to establish dominance. http://www.youtube.com/watch?v=liXoyOd4dig&t=95m30s

• God of the Forge as a pantheon is being revisited!? It’s been default banned with a vote to allow it, but now people are saying it’s not a big deal – What do YOU think? http://www.youtube.com/watch?v=liXoyOd4dig&t=76m40s

• Siege units such as the Battering Ram and Siege Tower [which are really support units but hey, who’s checking?] with units past the medieval era? What about my poor walls? http://www.youtube.com/watch?v=liXoyOd4dig&t=82m35s

• How would you rate each civ? What if the bot drafted you a civ list with civs from each “tier”? How would you feel about it? Who’s opinion would be used to determine such a thing? http://www.youtube.com/watch?v=liXoyOd4dig&t=89m40s

• We normally vote to have barbs on or off for a match. With the recent merger, we made Two separate staging lobbies [Barbs on, and Barbs off] – This has shown that Barbarians no longer lag the game out of control and a LOT of barb games have been happening. Do we still need these channels? Or now that we’re aware that it’s fixed, can we return to voting as we did before? http://www.youtube.com/watch?v=liXoyOd4dig&t=102m10s

• Catch us at YouTube live at https://www.youtube.com/channel/UCIw6b7qVvkbA27lXUYLJjNg

CivPlayers Podcasts are recorded live on Sarnith’s Youtube Live every Friday at 9pm EST https://www.youtube.com/channel/UCIw6b7qVvkbA27lXUYLJjNg

Watch this episode here https://youtu.be/liXoyOd4dig

You can watch all Podcasts as well as other CivPlayers events at our YouTube page https://www.youtube.com/c/CivPlayersLeagues
10
Global News / Civplayers Civ6 Podcast #6 Fall Patch Part 1
« Last post by CanuckSoldier on October 21, 2017, 01:53:02 PM »
This Friday, Oct 20th at 9 PM EST will be the 6th CivPlayers League Podcast. Here’s what were talking about this week!

Co-Hosts Sarnith and KingLewie, and guest Co-Host Under bring you this weeks topics.

Here’s what we’re talking about this week!

• In depth review and analysis of the new Civs; Indonesia and Khmer. How do they compare to the civs we already have?

• Hoplites used to get their +10 bonus for standing with another Hoplite all the time – but it’s finally fixed! What other bugs have you noticed were fixed? Lets discuss it together.

• Religious changes from Pantheons, the Lense, and Pressures Explained – we finally know how it actually works!

• Tourism explained – Including the math behind it. Do you know how to get a Cultural Victory? If not, come find out how!

• Are City States to close to your spawn? How about the AI? Yeah we noticed to, come find out why!

• Do you think the DLC is worth picking up? How about if Religion is worth going for now? Tell us your thoughts and share your questions!(edited)
 

CivPlayers Podcasts are recorded live on Sarnith’s Twitch every Friday at 9pm EST  https://www.twitch.tv/sarnith

You can watch this episode here https://www.youtube.com/watch?v=Y-ivliXqAP4

You can watch all Podcasts as well as other CivPlayers events at our YouTube page  https://www.youtube.com/channel/UCbwQClbMfJ2w-BrFY1V8UGw
Pages: [1] 2 3 ... 10

League